Obec Nová Sídla

Přejít na obsah

GDPR - ochrana osobních údajů

 

Pověřenec pro ochranu osobních údajů - obec Nová Sídla

Ing. Klára Hudečková

 

Úřední hodiny:

osobní konzultace možná po telefonické domluvě

 

telefon: 720 073 518

e-mail: poverenec@litomysl.cz

 

Obec Nová Sídla zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

Osoba, jejíž osobní údaje jsou zpracovávány, může na rozsah a způsob zpracování podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a má právo požadovat od správce údajů přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz anebo omezení zpracování. Dále má právo vznést námitku proti zpracování a právo na přenositelnost OÚ. Pokud jsou osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu má právo kdykoli souhlas odvolat. Osobní údaje nejsou předávány jiným osobám, pokud povinnost jejich předání úřadům, institucím či jiným orgánům není městu uložena zvláštním právním předpisem anebo k tomu neudělil subjekt údajů souhlas. Správce nepředpokládá, že budou osobní údaje předány do třetích zemí (mimo EU).

 

Vzorový "souhlas se zpracováním osobních údajů" KE STAŽENÍ ZDE

Aktuality z obce

13. září 2020

Obecní úřad informuje občany, že na úřední desce byl aktualizován seznam vlastníků...

1. září 2020

MAS Litomyšlsko informuje o plánovaných akcích v regionu na září 2020. PDF ke...

3. srpna 2020

V souvislosti s uzavírkou silnice II/358 před Litomyšlí povede obousměrná...

26. července 2020

Na každém sloupu veřejného osvětlení v Nových Sídlech a v Sedlíšťkách najdete tyto...

19. července 2020

Výlukový jízdní řád po dobu uzavírky silnice před Litomyšlí ZDE ke...
Zpravodaj obce
Anketa
Jaký způsob předávání aktualních informací občanům Vám nejvíce vyhovuje?
(lze vybrat více odpovědí)
nástěnky
nástěnky
hlasů: 3
webové stránky - aktuality
webové stránky - aktuality
hlasů: 11
místní rozhlas
místní rozhlas
hlasů: 11
sociální sítě - facebook, ...
sociální sítě - facebook, ...
hlasů: 10
sms zprávy
sms zprávy
hlasů: 5
email
email
hlasů: 7
jiný
jiný
hlasů: 1
Počet hlasujících: 23
Jsem robot:
Napište číslici devět:
Doporučujeme
GObec mapový server
Redakční systém MaRS 2.2 © regrafika ▪ design 2015 © Studio DAMI ▪ Prohlášení o přístupnosti